Resetta la password

Carica proprietà
clicca per abilitare lo zoom
Caricamento di mappe
Non abbiamo trovato alcun risultato
apri la mappa
Ospiti
Adults
Ages 13 or above
0
Children
Ages 2 to 12
0
Infants
Under 2 years
0
Close
I tuoi risultati di ricerca

Adriatehavet – Conero Holidays

Due Sorelle beach

RIVIERA DEL CONERO

Riviera del Conero har kanskje det vakreste kystlandskapet i hele Italia. Området finner du rett syd for Ancona ved Adriaterhavet.

Innenfor det konsentrerte området varierer kysten mellom trange, intime, kritthvite bukter, der klipper på opptil 600 m høyde stuper nesten loddrett i havet, og lange, brede, flotte sandstrender.

Straks innenfor kyststripen møter man et rolig og vennlig, småkuppert jordbrukslandskap med et vell av tilbud for den som ønsker å bli kjent med mer opprinnelige sider av italiensk hverdagsliv. På de karakteristiske høydene – bare noen få minutters kjøring fra kysten – troner eldgamle småbyer.

Numana har en meget flott beliggenhet bratt ned mot havnen og strendene som strekker seg sydover langs Adriaterhavet. En rekke fantastiske utsiktspunkter, samt et idyllisk, godt bevart lite bymiljø med trange gater og bratte trapper. Ferieboligene i Numana ligger spredt omkring i byen. La oss hjelpe dere med å finne frem til det som passer best for dere.

Sirolo er et pittoresk, lite tettsted i forlengelsen av Numana, et idyllisk lokalsamfunn med trange gater og et koselig torg med fantastisk havsutsikt. Ferieboligene i Sirolo ligger meget sentralt, men noe bratt opp fra den fantastiske sandstranden nedenfor.

La oss sammen finne frem til et bestemt hus eller leilighet som passer dere! Fleksibel ankomst og avreise.

Monte conero Holidays

Categoria: Uncategorized
Condividere

lascia un commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato.